ترامپ: اگر به نفع آمریکا باشد، با دیکتاتورها هم دیدار می‌کنم-راهبرد معاصر
سازمان امنیت سعودی: کشور در معرض توطئه قرار دارد وقوع انفجار‌های بزرگی «ایلات» را به لرزه درآورد پزشکیان: آماده تضمین امنیت در منطقه هستیم و نیازی به غرب نداریم السیسی با خلیفه حفتر دیدار کرد روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود توافق اربیل و سلیمانیه برای تشکیل دولت اقلیم کردستان عراق جزئیات آزادی اسرای عضو گروه‌های مبارز فلسطینی در مرحله اول پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد

ترامپ: اگر به نفع آمریکا باشد، با دیکتاتورها هم دیدار می‌کنم

رئیس‌جمهوری آمریکا گفته است، اگر دیدار با هر کدام از رهبران خارجی شامل دیکتاتورها برای کشورش سودمند باشد، حاضر است چنین کاری انجام دهد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۵ - ۲۲ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 13
کد خبر: ۲۷۸۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا در سخنرانی در "کلوب اقتصادی نیویورک" گفت: «با تمامی رهبران کشورهایی که می‌آیند، شامل پادشاهان، ملکه‌ها، نخست‌وزیران، روسای جمهوری و دیکتاتورها، دیدار می‌کنم. هر کس بخواهد می‌آید. دیکتاتورها هم مشکلی ندارند. بیایید. هر چه برای ایالات متحده خوب باشد! می‌خواهیم به مردم خودمان کمک کنیم.»

 

این اظهارات در شرایطی مطرح می‌شود که ترامپ در گردهمایی مدیران و رهبران کسب و کار وال استریت در منهتن مدعی شد، رهبران خارجی برای تبریک به او بابت وضعیت اقتصادی آمریکا مراجعه می‌کنند.

 

ترامپ در سخنانش بر دستاوردهای اقتصادی دولتش و خصوصا نرخ بیکاری پایین و تقویت بازارها بالید، اما اظهارات او درباره ملاقات با دیکتاتورها، با توجه به سخنان پیشین او درباره رهبران خودکامه و خصوصا در آستانه دیدار امروز (چهارشنبه) با رجب طیب اردوغان،‌ رئیس‌ جمهوری ترکیه واکنش‌هایی را در پی دارد.

 

اردوغان به هنجارشکنی دموکراتیک در ترکیه متهم است و اخیرا بابت اجرای عملیات "چشمه صلح" در شمال شوریه به بهانه پاکسازی نیروهای سوریه دموکراتیک هدف انتقاداتی قرار گرفته است.

 

ترامپ هم در طول ریاست جمهوری خودش همواره بابت نشان دادن روی خوش به حاکمان خودکامه خارجی هدف انتقاد قرار گرفته است. او مکررا کیم جونگ اون،‌ رهبر کره‌شمالی را بابت رهبری‌اش ستایش می‌کند و با وجود وضعیت حقوق بشری کره‌شمالی، روابط دوستانه‌ای با آن‌ دارد. ترامپ همچنین بابت جانبداری از محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی در پرونده قتل جمال خاشقجی هدف انتقاد قرار دارد.

منبع: ایسنا

 

ارسال نظر
آخرین اخبار